Radek Novotný: Pravda o VAK Zlín

Radek Novotný: Pravda o VAK Zlín


Příspěvek četlo

 559 total views

Přetiskujeme e-mail vodárenského experta Radka Novotného z občanského sdružení Pravda o vodě.

Pěkný den,

zajímá vás, proč nemá okresní vodárna dotace a má nejdražší cenu vody v kraji?

Nejen na tyto otázky dnes již najdete odpovědi. Zdokumentoval jsem minulost i současnost na konkrétním příkladu Vaku Zlín a s tím i celý proces, který vedl k drahé vodě i ztrátě dotací v řadě vodáren!

Připravil jsem pro lidi i zastupitele nové internetové stránky, které slouží jako příklad pro celou Českou republiku:
PRAVDA o VAK ZLÍN
Najdete zde důkazy o dlouholetém protiprávním jednání ve společnosti Vodovody a kanalizace Zlín, a.s.. Zjistíte, že machinace začaly již v roce 2001 a stále pokračují, bez ohledu na usnesení soudů a bez ohledu na to, jaká strana velí městu. Podobný proces proběhl v řadě vodáren v ČR.

Nový předseda představenstva Vaku Zlín, pan Březík a primátor města Zlína, p.Adámek tvrdí, že chtějí informovat pravdivě a úplně. Proto zasílám informace o zveřejnění skutečných faktů i samotné společnosti Vak Zlín a městu Zlín.

Ověří se tak snadno a rychle, jak moc chce nové vedení Vaku i města akcionáře a veřejnost pravdivě informovat.

Veřejně nabízím, že na stránky PRAVDA o VAK ZLÍN dám odkazy na stránky Vaku Zlín a města Zlín, když vedení Vaku a města Zlín dají na své stránky odkaz na:

PRAVDA O VAK ZLÍN

Věřím, že informace a dokumenty pomohou ukončit protiprávní stav v okresní vodárně, kdy vedení vodárny ! brání nabytí právní moci usnesení soudu, které je ve prospěch okresní vodárny Zlín, měst a obcí i občanů.

Usnesení soudu totiž vrací prodej vody do vodárny a tím do rukou měst a obcí zisky z vody a vodárně pozici oprávněného žadatele o 0,5 miliardy dotací. Část usnesení soudu zasílám přílohou, celé najdete na stránkách.

Pokud jsou pro vás informace přínosné, pak dávám souhlas se zveřejněním odkazu na stránky PRAVDA O VAK ZLÍN na stránkách vašich měst a obcí. S informacemi se tak budou moci seznámit i další zastupitelé a občané.
S pokorou k vodě

Ing. Radek Novotný
Autor projektu PRAVDA O VODĚ
www.pravdaovode.cz
www.facebook.cz/vodalidem

V kategorii Nezařazené

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 21.6.2015

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky

Další:
Předchozí: