Brrrr!!! NO!!! Brněnský magistrát nechal vypnout facebookovou stránku Žít Brno

Brrrr!!! NO!!! Brněnský magistrát nechal vypnout facebookovou stránku Žít Brno


Příspěvek četlo

 691 total views

Zit_Brno

Ačkoliv zemřel Vasil Biľak, některé věci se v Česku zřejmě nemění. Brněnský magistrát nechal v pátek 8.2. 2014 (cítíte tu numerologickou symboliku události) prostřednictvím magistrátního právníka Mgr. Jakuba Geislera (Vedoucí oddělení marketingového a ekonomického na Magistrátě města Brna) uzavřít facebookovou stránku Žít Brno, kterou sledovalo více než 17.000 fanoušků.

Za uchechtnutí ostatně stojí i slovní spojení “oddělení marketingové a ekonomické“. Co je vlastně oblastí zájmu tohoto oddělení? Marketing, tzn. propagace? Nebo správa financí města? Obojí je v podání brněnského magistrátu totéž? Po včerejším dni už to víme. Skutečným cílem tohoto oddělení je boj se studenty recesisty.

Žít Brno je recesistický webový projekt, který si utahoval z brněnské radnice – z územního plánu, ze záměru nahradit brněnský Zelný trh parkovišti a dalšími geniálními návrhy brněnských developerů a jejich politiků a jejich úředníků.

Zdůvodnění vypnutí facebookové stránky? Poškození práv třetích stran. Tzn. dozvídáme se, že kromě malé strany a velké strany existují ještě třetí strany. Těmito třetími stranami jsou zřejmě vládnoucí strany na brněnském magistrátu. A jejich práva byla poškozena natolik, že bylo zřejmě nezbytné právními kroky přistoupili ke zničení facebookové stránky brněnských recesistů.

V reakci na oficiální vypnutí stránky pohotově vznikla nová stránka “Žít Brno RIP“, která během několika sekund nabrala stovky fanoušků. Vypnutí je dokumentováno recesistickým videem Nežít Brno, kde je zároveň zdokumentováno, že za vypnutím oblíbené facebookové stránky stojí magistrátní úředníci, kteří v pracovní době, namísto plnění svých pracovních povinností, si školáckým způsobem vyřizují účty se studenty a recesisty.

Nestačí, že jsme na každém kroku okrádáni? Už si nemůžeme ani dělat srandu?! Brrr!!! NO!!!

Jj, Brno zjevně není jen město. Je to životní styl.

Co můžeme udělat?

Napišme brněnskému magistrátu, aby svou žádost o zrušení facebookové stránky “Žít Brno” odvolal. Můžete poslat například následující mail:

“Protestuji proti svévolnému a školáckému zničení stránky Žít Brno a žádám, aby Magistrát města Brna svou žádost stáhl. Magistrátní úředníci  a zejména právní odbor magistrátu města Brna by se měl v pracovní době zabývat zcela jinými problémy a prioritami než jsou studentské recesistické weby.  Brno má dost jiných problémů, které by mělo být prioritou řešit. Například extrémní předlužení města Brna. Ano, Brno má dluh jako Brno. Každý Brňan, včetně kojenců, má na své hlavě  magistrátní dluh přesahující 14.000 Kč. na tyto adresy.

Kdo máte Facebook, podpořte na facebooku stránku Žít Brno, nechť během krátké doby získá násobně větší počet fanoušků než měla stránka předešlá.

A kdo máte v občance Brno a věk > 18 let, volte prosím jiné než třetí strany, které se cítí být poškozeny recesistickým webem a chřestí paragrafy a cenzurují a zakazují webové stránky.

 

Edit:

Článek k tomuto tématu na na Lupě: Žít Brno už na Facebooku nenajdete, magistrát objevil nové triky

V kategorii Protest, Zábava

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 8.2.2014

1 Komentáře

  1. www.aracer.mobi/ 17.11.2018 11:30

    Damos préstamos rápidos. Eso no es problema para nosotros.

    My web page http://www.aracer.mobi/

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky