Jednu z parcel pro Maršmeloun vyměnila manželka bývalého starosty P1 Jana Bürgermeistera

Jednu z parcel pro Maršmeloun vyměnila manželka bývalého starosty P1 Jana Bürgermeistera


Příspěvek četlo

 654 total views

Po práci, po večerech se zabýváme rozkrýváním kauzy Maršmeloun. A přinášíme novou pikantní informaci. Jednu z parcel, konkrétně parcelu 910/2 pro projekt Maršmeloun vyměnila za Národní galerii Ing. Radka Bürgermeisterová, manželka bývalého starosty městské části Prahy 1 Jana Bürgermeistera, která v té době pracovala v Národní galerii. Paní Bürgermeisterová vyměnila za Národní galerii parcelu s Magistrátem, Magistrát ji následně poskytuje develperovi na základě smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Za cenu, která je nižší než je cena v místě a čase obvyklá.

Je to náhoda? Nebo není? Více Vám zatím neřekneme, byly by to spekulace. : )

Ale toto jsou fakta, která si může každý snadno ověřit z Katastru nemovitostí.

Dalším faktem je, že Praha 1 se zatím nechce v kauze Maršmeloun odvolat, byť jako přímý účastník řízení má na to zákonné právo. Zatím nechce tohoto práva využít. Viz článek Novinky: Praha 1 se proti monstru v barvách marshmallow na Starém Městě neodvolá.

Nevadí. Pracujeme dál. Už se nám alespoň podařilo rozkrýt, že budoucí smlouva kupní na prodej pozemků je neplatná a budeme se snažit přesvědčit Magistrát, aby od nevýhodného převodu pražského pozemku ustoupil. Zachovejte nám čtenářskou přízeň a držte nám palce.

 

Popis kauzy Maršmeloun je zde

Petici můžete podepsat zde

Všechny naše články o kauze Maršmeloun si můžete přečíst zde.

V kategorii Kultura, Praha, Zábava

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 24.5.2015

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky