Radek Novotný: Vodárny jsou tunelovány – zveřejnění judikátů zlínského kraje

Radek Novotný: Vodárny jsou tunelovány – zveřejnění judikátů zlínského kraje


Příspěvek četlo

 763 total views

Znát názory soudců a ekonomů, kteří na příkladu kauzy společnosti Vodovody a kanalizace Zlín doložili, jakou cestou jsou tunelovány vodárny v ČR, kdo toto tunelování dělá a pro koho je toto výhodné, je obrovský úspěch, protože kolaborující politici již nemohou lidi, ani zastupitele měst a obcí, dál balamutit.


Dokumenty pro ty, kdo chtějí být informováni, zpřístupňuji na stránkách www.vodalidem.cz. Jde o výsledky mé 12 leté práce a také výsledek práce soudců. Nyní jsou k dispozici všem, kdo chtějí znát pravdu o tom, co se děje kolem prodeje vody a vodáren v ČR. Tato usnesení soudů na stránkách s koncerny kooperujících měst či politiků nenajdete – www.zlin.eu . Nenajdete ho ani na stránkách vytunelovaného Vaku Zlín – www.vakzlin.cz.
Soudci v nich popisují a hodnotí manipulace se zastupiteli, politiky jednající v zájmu koncernu, jednání vedoucí ke ztrátě dotací z EU pro okresní vodárnu. Na konkrétním příkladu Vak Zlín je ukázáno a vysvětleno, co se děje v řadě regionů ČR i to, jaké to má dopady na lidi, vodárnu a souvisí s tím i nejdražší cena vody ze všech vodáren ve Zlínském kraji.
Rozsudky soudů můžete získat zde:
www.vodalidem.cz/blog/

V kategorii Dokumenty, Voda

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 28.4.2014

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky