Ready made komiks: Runy na auta

Ready made komiks: Runy na auta


Příspěvek četlo

 778 total views

A jsme zde s dalším ready made komiksem, tzn. komiksy, který není nutné malovat, protože je maluje sama Matka příroda. Resp. Příroda tentokrát prostřednictvím facebooku Daniela Landy. Ale abych nepředbíhal.

Dnes je čtvrtek, v angličtině Thursday, tzn. doslova Thorův den (jj. to je ten starogermánský bůh s kladivem). V Němčině je původ slova stejný: Donnerstag. V češtině německé božstvo neuznáváme, a tak má název dnešního dne původ v neutrálním – čtvrtý den týdne. Prostě čtvrtek. Business as usual. Zaplaťpánbůh, sláva starým Čechům.

Při příležitosti čtvrtého dne v týdnu, Thorova dne, ovšem nemůžu necitovat těžkou fotonálož od významného reprezentanta současného českého mysticko-politického kýče Daniela Landy. Ty jeho pseudokulty jsou většinou psina a jsou komerčně úspěšné. Ale zde překonal i sám sebe, posuďte sami. Pro dokreslení kontextu nevkusu ještě připomeňme, že stejnou runu používaly jednotky Waffen SS. Těch bylo panečku 950 000 a všichni to byli navzájem kamarádi! 😀

A zde je runa 6. horské divize SS.

Pro připomenutí, tady si můžeš Dane přečíst autentický projev pana Heydricha, co plánoval udělat s Čechy: Projev Reinharda Heydricha o plánech na likvidaci českého národa. Vím, že je to moc písmenek, takže resumé pro Tebe: Třetinu postavit ke zdi, třetinu převychovat na Němce, třetinu vysídlit. Alles klar? Na gut.

Takže jo, máš to krásné Dane. Gratuluji i k čtvrt milionu fanoušků na facebooku. 🙂 Tak ať to sype. Prodej to těm důvěřivým prosťáčkům všechno. Runy na auta. Runy na auta, to je panečku komerční nápad! Ještě že se toho nedožil Thorův otec Ódin, (slovansky Wotan) 🙂

runy_na_auto

V kategorii Komiks, Zábava

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 6.3.2014

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky