Barbora Půtová: Poděkování za podporu petice u Sixtů

Barbora Půtová: Poděkování za podporu petice u Sixtů


Příspěvek četlo

 547 total views

Přetiskujeme mail paní doktorky Půtové, informující o úspěšném sběru podpisů Petice na záchranu domu u Sixtů. Popis kauzy u Sixtů si můžete přečíst v článku Dům u Sixtů: pro své sladké developery udělá Praha vše. Ano, vše.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

na úvod si dovoluji poděkovat za veškerou obětavou podporu a pomoc při realizaci petice Za záchranu domů na Staroměstském náměstí, v Celetné a Kamzíkově. V tomto týdnu jsme získali více než 1.100 podpisů na vytištěné archy a naše podpisová akce stále nekončí! Sběr podpisů bude pokračovat i v průběhu prázdnin. Koncem srpna bych ráda měla všechny archy zkontrolované a připravené k odevzdání.
Reakcí na petici je i instalace, kterou uskuteční streetartová skupina Pražské služby na začátku července před objektem Celetná 8. Instalace je závislá na počasí. Zatím se předběžně plánuje na 1. nebo 2. července. A jaký bude její průběh? Neprozradíme, bude kromě počasí určen aktuální náladou, působením genia loci i mírou ne/pochopení. Včas Vás však budeme informovat o termínu konání, abyste do Celetné zavítali a tento neopakovatelný zážitek si společně s námi vychutnali. Pochopitelně bude přítomen i petiční stánek a archy k podpisu.
Srdečně Vás zdravím a brzy se těším na viděnou.

PhDr. Barbora Půtová, Ph.D. et Ph.D.

Institute of Ethnology
Research Assistant / Institute Bursar
Faculty of Arts, Charles University in Prague

 

Odkaz na online verzi petice je zde.

V kategorii Praha, Protest

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 27.6.2015

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky

Předchozí: