Miriam Vránová: Zpráva z workshopu Principy moudrého podnikání

Miriam Vránová: Zpráva z workshopu Principy moudrého podnikání


Příspěvek četlo

 862 total views

Miriam Vranova

Přetiskujeme příspěvek Miriam Vránové z občanského sdružení Spiralis, v němž podává zprávu z workshopu Principy moudrého podnikání (žen) a zve ke sledování výstupů a k účasti na dalších fázích svého projektu.

Miriam_Moudre_podnikani

12. listopadu 2015 se uskutečnil workshop Moudré principy podnikání aneb Podnikáme srdcem i rozumem, který je součástí projektu Spektrum rozvoje žen. Tématem workshopu nebylo jen podnikání v úzkém, ekonomickém slova smyslu, ale obecně podnikavost žen:  péče, zájem o okolí, invenčnost, agilita, schopnost prosadit se ve světě kolem sebe a učinit svět lepší a lidštější, než nyní je.  Workshop byl otevřen všem ženám, které se chtějí v této oblasti zdokonalovat, chtějí spolu sdílet své zkušenosti, setkávat se – a spolupracovat na svých projektech – ziskových i neziskových.

Workshop vedla Lenka Papadakisová, zakladatelka společnosti Expertis a projektů Moudré podnikání žen. Cílem moudrého podnikání podle Lenky Papadakisové  není jen materiální zisk, ale především životní radost ze smysluplné práce, hezkých vztahů, dobrých hodnot.

„Lenka Papadakisová je v Čechách uznávanou expertkou na vzdělávání nejen dovedností potřebných pro byznys. Její aktivní zapojení do projektu zaměřeného na rozvoj ženského potenciálu je přínosem pro všechny zúčastněné,“ vysvětluje ředitelka Spiralis Jolana Turnerová.

Odkaz na stránky konference projektu je zde. Sledujte naše stránky, projekt věnovaný setkávání a rozvoji žen pokračuje. I vy se můžete stát členy platformy, čerpat zde zkušenosti a zároveň tak aktivně podporovat postavení žen ve společnosti. Již nyní se můžete těšit na nové výstupy a akce. V příštím půlroku zveřejníme na stránkách Spiralis výstupy workshopu a připravujeme pokračování projektu. Projekt podpořila Nadace Open Society Fund Praha z programu Dejme (že)nám šanci, který je financován z Norských fondů.

Miriam_Moudre_podnikani_2

V kategorii Pozvánky, Společnost

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a Vitezslav Praks on 28.2.2016

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky