Dokumenty: Interpelace poslance L.Volného (VOLNÝ blok)

Dokumenty: Interpelace poslance L.Volného (VOLNÝ blok)


Příspěvek četlo

 738 total views

Nedílnou součástí poslanecké práce jsou interpelace. Jejich kvalita sahá od zviditelnění autora po snahu přes zesměšnění interpelovaného po snahu dosíci se věcné odpovědi. Podobně jsou na tom i reakce, kdo sleduje interpelace v televizi naživo, často žasne. V další části nabízíme některé zajímavé interpelace i s odkazy na jejich znění a odpověď.
Některé interpelace se datují až do roku 2019, ale odpovědi na ně jsou ze současné doby.

Lubomír Volný, v letech 2016–2020 zastupitel Moravskoslezského kraje, bývalý člen hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), v letech 2019–2021 předseda hnutí Jednotní – alternativa pro patrioty (JAP), od roku 2021 člen strany VOLNÝ blok. Od roku 2017 poslancem Poslanecké sněmovny PČR.

  • Písemná interpelace L. Volného na J. Hamáčka ve věci budoucnosti areálu bývalého plicního sanatoria v Kostelci nad Černými lesy. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na J. Hamáčka ve věci manipulace s volebními hlasy u prezidentských voleb v obci Manětín a širším okolí. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na A. Babiše ve věci dodatečného odškodnění členů 1. Družstevní záložny. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na A. Babiše ve věci dotazů občanů ke kauze Daneše Zátorského. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na A. Schillerovou ve věci změny legislativy vrácení daně z příjmu u vyplacených výsluh vojákům a příslušníkům bezpečnostních sborů v letech 2011 – 2016. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na vládu České republiky ve věci informací o kauzách České exportní banky a záložny Unibon. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na vládu České republiky ve věci práv pojištěnců zdravotních pojišťoven ČR a práv pozůstalých osob k nahlížení do zdravotní dokumentace zesnulých. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na A. Babiše ve věci dodatečného odškodnění členů 1. Družstevní záložny, 2. interpelace. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na vládu České republiky ve věci identifikovaných závažných problémů špatného exekučního/justičního systému v České republice systému v České republice v návaznosti na konkrétní těžké zkušenosti váženého pana soudního přísedícího Vlastimila Klepáče. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na vládu České republiky ve věci rizik 5G sítí a souvisejících technologií pro občany České republiky. Plný text je zde.
  • Písemná interpelace L. Volného na vládu České republiky ve věci aktuální situace kolem elektrárny Yunus Emre/Adularya. Plný text je zde.

V kategorii Dokumenty, Legislativa, Podněty, Reakce, Společnost

Příspěvek četlo
Příspěvek zaslal/a gentleman on 20.8.2021

Diskuze ke článku

Jméno(povinné)

E-mail(povinné)

Web

Komentáře

Další příspěvky